31a Edició Pedala-Pedala

Diumenge, 25 de setembre de 2022 de 08.00 h a 14.00 h

El PEDALA PEDALA és sinònim d'amistat, diversió, companyonia i respecte per la bicicleta i l'entorn que ens envolta. Som un club on prioritzem la felicitat de tots i no pas qui és més ràpid o més valent. A Santa Eulàlia de Riuprimer hi pot venir tothom, ja siguis petit/a, gran, vagis amb elèctrica o no. Des de l’organització l'únic que volem és gaudir d'una matinal de BTT popular, com es feia abans, sense córrer i respectant la muntanya, els camins, els corriols, el bosc, el bestiar que ens podem trobar i fent un bon esmorzar!

Som la clàssica d'Osona, un nom que no és casualitat, ja que aquest 25 de setembre arribem a la 31a edició i continuem any rere any perquè volem fer gaudir la gent del que més ens agrada, pedalar.

Cada any dissenyem tres recorreguts, perquè puguin pedalar gent de totes les edats, petits i grans. Els tres recorreguts estan pensats per ciclistes de qualsevol nivell.

El recorregut de 30 km amb 900 metres de desnivell positiu i el recorregut de 45 km amb 1200 metres de desnivell positiu que comparteixen el mateix recorregut fins a l'esmorzar, que és al km 20, i on per arribar-hi trobarem trams de pista en bon estat amb trams de corriol per dins el bosc. Després de l'esmorzar se separen i el de 30 km ja baixa des de la Casa Nova de la Vall, on esmorzem aquest any, cap al poble de Santa Eulàlia de Riuprimer, tot fent un recorregut divertit i entretingut. El de 45 km, en canvi, després d'esmorzar tombem direcció l'Estany, per tal de fer una pujada que ens posarà a tots a lloc. Seguidament, tornem cap al camí ramader, des d'on ja encarem la baixada, pedalant per dintre el bosc, cap a Riuprimer, tot passant per una casa emblemàtica com és el Castell i vorejant la Font Salada. El tercer i últim recorregut és un dels que té més èxit, ja que som de les poques, per no dir l'única pedalada que el fa. Es tracta del recorregut de 10 km, o com li diem nosaltres, "la Baby" i està dissenyat pels nens i nenes que encara no poden el de 30 km i per les famílies que els hi agrada fer esport i passar el matí gaudint de la bicicleta de muntanya.

A part d’aquests tres recorreguts, tenim el privilegi de comptar amb el circuit d’habilitats de l’escola de ciclisme Jufré VicETB pels més petits de la casa on podran gaudir pedalant i aprenent. Un circuit que any rere any ens porta en Josep Jufré, exciclista professional i riuprimerenc que està desenvolupant una gran feina amb els nens i nenes que volen apendre els valors que t’aporta el ciclisme.

El PEDALA PEDALA no seria possible sense tots els col·laboradors i els voluntaris que ens ajuden i fan possible que seguim aquí, pedalant i gaudint un any més, i ens ajuden perquè tothom que vingui a pedalar s'ho passi el millor possible.

Us convidem a venir a Santa Eulàlia de Riuprimer el diumenge 25 i descobrir el nostre entorn tot pedalant i fent un bon esmorzar! A les 7.30 començarà la recollida de tiquets i la sortida dels recorreguts de 30 i 45 km serà a les 8.30 del matí i la del recorregut de 10 km a les 9 del matí.

Recordar que el dia 23 de setembre es tanquen les inscripcions online.

Per a més informació ens podeu trobar a la nostra pàgina web: pedala-pedala.cat o a les nostres xarxes socials a Facebook, Instagram o Twitter.

 

Salut i pedals! PEDALA PEDALA

Zona esportiva Plaça Nova

Plaça Nova s/n - 08505 Santa Eulàlia de Riuprimer - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.09.2022 | 09:46