Salutació de l'Alcalde

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer!

Les persones que formem part del grup Independents per Riuprimer – Acord Municipal som un conjunt de gent que estem al servei del poble perquè l’estimem. Treballarem pel poble i amb el poble, i serem un consistori plenament obert a la ciutadania.

El nostre lema de campanya va ser “Per un poble viu”, i amb això es resumeix el que vol ser la nostra acció de govern pels propers anys.
La participació i la implicació del poble i totes les seves entitats i col·lectius ha de definir la nostra manera de treballar. Escoltar, escoltar i escoltar… Treballar, treballar i treballar.

Volem un poble ben viu, que no sigui un poble dormitori sense teixit associatiu ni comerç, sense habitatge ni cultura. Molts de nosaltres hem nascut al poble, hi hem fet els nostres primers passos, ens hi hem educat, ens hi hem enamorat, hi hem treballat, hi hem fet esport, hi hem gaudit, i en definitiva hi hem viscut i l’hem viscut. D’altres, hi hem vingut a viure de més grans, però també ens ha captivat la seva identitat, una identitat basada en unes arrels profundes, però hi hem trobat una societat acollidora on hem conviscut amb els nostres veïns i som plenament riuprimerencs i riuprimerenques i volem que això sigui un orgull arreu i per a tothom.

Després de les eleccions del 26 de maig de 2019, s’ha iniciat una nova legislatura a Santa Eulàlia de Riuprimer, amb un nou equip de govern. Independents per Riuprimer – Acord Municipal va ser l’únic partit que es va presentar, amb una participació de l’electorat de 724 sobre 989, que equival al 73,2%, i que considerem molt alta, per això us volem donar les gràcies per participar. I d’aquests 724 vots, 510 van ser per a la candidatura d’IPR-AM (70,4%). Tal i com vam dir en campanya, volem un poble ben viu. I escoltar a totes les entitats i institucions, i a tota la població per tal de poder aplicar unes polítiques i unes accions que puguin satisfer les necessitats del poble, i que en cap cas el fet d’haver-hi un únic grup al consistori, faci que la participació de tota la ciutadania, la comunicació i la transparència, que són valors essencials per nosaltres, es vegin enterbolits.

Per tant, la pàgina web municipal, a més de la revista informativa en paper i digital, ha de ser una eina molt important per a tot el poble.
Perquè portem Santa Eulàlia de Riuprimer al cor, i tenim al cap fer que sigui un lloc agradable on viure on estudiar, on treballar, on fer-se gran…

Perquè estem enamorats del nostre poble, l’estimem, i volem que els nostres darrers petons siguin fets des d’aquest bell raconet d’uns Països Catalans lliures.

Visca Santa Eulàlia de Riuprimer i la seva gent!

Darrera actualització: 26.09.2019 | 15:36
Darrera actualització: 26.09.2019 | 15:36