Fira del Fredeluc i la Botifarra

Divendres, 11 de novembre de 2022 de 08.00 h a 15.00 h

a 4a edició serà el proper diumenge 20 de novembre al llarg del matí i migdia, i comptarà amb la gran sortida boletaire, les parades amb productes de proximitat, tastets i maridatges amb les delícies que ens prepararan els productors riuprimerencs, apadrinats pel xef riuprimerenc Eduard Aliberch, i amb les postres del millor xocolater del món! El riuprimerenc Lluc Crusellas. A més, hi haurà jocs tradicionals per a la mainada. A la Plaça de la Vila-1 d’Octubre i el Carrer Major. 

Programa:

A les 8h. Sortida Boletaire. A la plaça de la Vila-1 d’Octubre. Trobada de boletaires, tast de la Botifarra de Riuprimer i pa de bolets fins a les 10h. 

A les 8.30h. Inici de la sortida boletaire de la mà d’en Marc Casabosch; autor, divulgador i formador, expert en boscos, bolets i aprofitament dels recursos silvestres. 

A partir de les 10h. Inici de la Fira. Mostra de productes locals i artesans: 
Parades amb productes de proximitat, demostracions d’artesans, música en directe amb Els Ramonets i jocs tradicionals per a la mainada. 

A les 11h. Arribada dels boletaires i exposició i identificació dels bolets collits. 

A les 11.30h. Xerrada. Xerrada sobre les espècies autòctones i els nostres boscos a càrrec d’en Marc Casabosch i en Carlos Navarro. Autors del llibre Riuprimer i el seu entorn. Bolets en ruta. Que es podrà adquirir també durant la fira. 

De les 12.30h a les 15h, Tast de tapes! Elaborades pels restauradors, comerços i entitats del nostre poble. Amb la presència del xef riuprimerenc Eduard Aliberch, i amb postres a càrrec del millor mestre xocolater del món, el riuprimerenc Lluc Crusellas! Us en llepareu els dits!

Preus: 1 tapa 2€, 5 tapes 8€. 1 beguda 2€, 5 begudes 8€. 
Compra la copa de vidre i tindràs un record de la fira! (Preu 2,5€). 

Afectacions trànsit:

- Carrer Major tallat! 
De les 6.30h a les 15.30h des de la rotonda de Can Vilaró fins a Can Ton inclosos. 
També es tallarà la placeta de davant de Can Miquel, i el carrer del Puig fins al carrer del Mig, carrer del Mig inclòs en la seva totalitat. Afectant també el carrer Verdaguer des de l'entrada pel carrer Major fins a l'aparcament de l'Ajuntament. 
- Els vehicles no podran entrar ni sortir dels aparcaments de la zona ni dels garatges particulars.
- Recomanem aparcar fora de la zona afectada.

Adreça:

Plaça de la Vila - 1 d'Octubre

Darrera actualització: 11.11.2022 | 14:15