Primer Torneig de Bàsquet 3x3 de Santa Eulàlia de Riuprimer

Dijous, 27 de maig de 2021 a les 11:00

El proper 12 de juny està previst fer el primer torneig mixt de bàsquet 3x3 a Santa Eulàlia de Riuprimer. Aquest projecte neix des de la Regidoria d’Esports del municipi i té com a principals objectius fomentar i diversificar la pràctica de l’esport, així com fer partícips en l’àmbit pràctic i organitzatiu el perfil juvenil del municipi.

Els partits es disputaran a la Pista Poliesportiva Municipal ubicada al carrer Nou, però els horaris no es concretaran fins al 9 de juny a la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer.

L’edat mínima per participar és de 10 anys i les categories es dividiran en mini, infantil, cadet, júnior i sènior. Tot i això, l’organització adaptarà o suprimirà les categories en funció del nombre d’equips inscrits.

Les inscripcions podran realitzar-se telemàticament a https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexEY1YP_m8kQR_W5a6zMA62pmqJCjQK_v2iodbZ2yWc0wVSA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 fins el 8 de juny.

Pel que fa a les mesures de seguretat també es concretaran via web de l’Ajuntament dies previs a l’inici del torneig en funció la normativa vigent establerta per la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 27.05.2021 | 11:18