Sant Jordi 2022 a Riuprimer. La Setmana Cultural arriba carregada de propostes

Dimecres, 20 d'abril de 2022 a les 13:00

La Setmana Cultural començarà el dijous 21 d’abril, amb el taller “Fem roses de Sant Jordi: vine a fer la teva rosa d’una forma diferent i original”. El taller es farà a les 16:30h al Casal El Puig a càrrec de Carme Roca, caldrà inscripció prèvia i l’aportació serà de 5€.

Divendres 22 d’abril, a les 19h, el riuprimerenc Julio Basulto presentarà el seu llibre Come Mierda al Local del Jovent. Basulto a més de dietista nutricionista és divulgador a diferents mitjans de comunicació i professor de la UVIC-UCC.

El dia de Sant Jordi hi haurà parada de llibres i roses a càrrec de la mainada de l’Escola El Roure Gros. De 9 a 14h seran a la Plaça de la Vila – 1 d’Octubre, conjuntament amb l’acció Estenem Poesia d’Òmnium Cultural Osona.

A la tarda, a partir de les 17h al casal El Puig celebraran la diada amb un piscolabis. Cal inscripció prèvia.

El diumenge 24 torna el tradicional Aplec de Sant Sebastià després de 2 anys sense poder-ho celebrar a conseqüència de la crisi sanitària generada per la COVID-19.

A les 17:30h del dilluns 25 hi ha programada l’activitat familiar “Ara t’ho explico” de Jordi Tonietti, portada a terme amb el Bibliobús Puigdon, a la Casa de Cultura.

Finalment, divendres 29 a les 19h el jove riuprimerenc Nil Barceló presentarà el seu llibre Tornar a Pagès al Punt Jove El Cucut. Es tracta del primer llibre divulgatiu del periodista.

Darrera actualització: 20.04.2022 | 13:07

Imatges