Accions de millora i manteniment a la Plaça Nova i l’Avinguda d’Osona

Dijous, 7 de març de 2024 a les 00:00

Els darrers dies s’han estat fent una sèrie d’accions de millora i manteniment a la zona de la Plaça Nova i l’Avinguda d’Osona.

S’han pintat noves places d’aparcament reservat per serveis mèdics davant del CAP, i repintat la zona d’aparcament de mobilitat reduïda.

S’han pintat les fletxes per a la correcta circulació dels vehicles a l’interior de la plaça, que hi havia queixes de que algunes persones sortien en contra direcció, i s’han pintat vorals vermells a les voreres on no es pot aparcar, així com passos de vianants i altres senyalitzacions.

Pel què fa als arbres de la vorera davant del parc, sempre és complicat decidir si tallar arbres o no, però eren uns arbres inadequats i massa grans per ser allà a la trama urbana de la vorera, que aixecaven la vorera constantment fent-ne impossible el manteniment, i les seves grans arrels també creaven molts problemes al clavegueram. Un cop consultat amb experts en la matèria es va convenir que el millor era tallar-los, ja que a més, es considera que hi ha massa arbrat a la zona urbana, i allà concretament ja n’hi ha al parc, a l’altra banda de l’Avinguda i més amunt del mateix carrer.

Properament continuaran fent-se més accions en aquesta zona i d’altres, com per exemple el trasllat del contenidor de roba i oli a l’àrea d’emergència de residus, i accions derivades de l’estudi de mobilitat.

Darrera actualització: 07.03.2024 | 19:57