Carles Bassaganya Serra, nou gerent de la Mancomunitat La Plana

Dijous, 19 de gener de 2023 a les 17:00

Assumeix la gerència d’un ens supramunicipal completament sanejat econòmicament per continuar sent un referent de país en oferir serveis per als Ajuntaments que en formen part, voluntàriament, per a les persones, pel progrés i per l’entorn

Carles Bassaganya Serra assumeix la gerència de la Mancomunitat La Plana des d’aquest dilluns. La seva àmplia expertesa en gestió a l'administració local i supramunicipal, en desenvolupament local i contractació pública, juntament amb el gran equip humà de la Mancomunitat, ha de permetre continuar cuidant els Ajuntaments que en formen part i gràcies a qui es poden oferir una àmplia varietat de serveis per a les persones (àrea social i serveis funeraris), pel progrés (promoció econòmica) i per l’entorn (àrea de medi ambient).

El president de l’ens, Pere Medina Serrahima, agraeix la tasca feta fins ara per Imma Codony Soler, gerent de la Mancomunitat durant l’última dècada, que ha fet possible comptar amb un ens completament sanejat econòmicament. Qui ha estat al capdavant de la gerència fins ara passarà a assumir exclusivament les tasques de cap de l'àrea econòmica i financera d’aquesta entitat supramunicipal formada per 13 pobles (12 d’Osona i 1 del Vallès Oriental).

El president de la Mancomunitat confia en què la nova gerència, juntament amb l’assemblea general, la junta de govern i l’equip tècnic, continuaran garantint que la Mancomunitat faci futur i es mantingui com una organització pública referent, tant a casa nostra, al país i més enllà, com ha estat al llarg dels seus 40 anys de vida.

Àmplia expertesa en gestió a l’administració local i supramunicipal Expert en Contractació pública, diplomat en Gestió i administració pública i Ciències polítiques i de l’administració, amb postgrau en Desenvolupament econòmic i local per la IDEC-Universitat Pompeu Fabra (UPF), i màster en Contractació pública local per la Universitat Autònoma de Madrid (UAM), Carles Bassaganya Serra ha estat alcalde de Sant Joan de les Abadesses (juny de 1999-desembre 2006), director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administració Públiques de la Generalitat de Catalunya (novembre de 2006-febrer 2011), responsable del Gabinet d’estudis i Programes de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i director tècnic de la Central de compres del món local de Catalunya (octubre de 2011- febrer de 2021). A més, ha participat com a docent en accions formatives a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Universitat Rovira i Virgili (URV), entre d’altres. A nivell laboral, en els darrers dos anys ha treballat en l’àmbit privat, en un despatx d’advocats de Barcelona.

Darrera actualització: 19.01.2023 | 17:32