CARNESTOLTES 2021

Divendres, 12 de febrer de 2021 a les 00:00

Aquest dissabte 13 de febrer està previst que arribi al nostre poble un Rei Carnestoltes molt especial elaborat pels nens i nenes de l’Escola “El Roure Gros”. Els  propers dies el podreu veure a l’Ajuntament, on lluirà penjat al balcó fins diumenge 21 de febrer.  
 

La situació pandèmica generada per la COVID 19 no ens permet celebrar la clàssica rua i seguir amb la festa a la Pista Poliesportiva com els darrers anys. Malgrat això, us animem a decorar les vostres finestres i balcons perquè aquests dies sigui present l’esperit festiu del carnestoltes al nostre municipi.

La Llar d’Infants “El Roure Xic” ha elaborat una proposta ben engrescadora per seguir amb la rauxa i disbauxa tan característica del carnestoltes durant la setmana del 13 al 21 de febrer. Han creat un perfil públic d’Instagram anomenat “Carnestoltes Riuprimer 2021” on tota persona pugui fer arribar les seves fotografies i vídeos (lluint les seves finestres i balcons, ensenyant les seves disfresses, fent una coreografia, cantant..)  al correu carnestoltesriuprimer2021@gmail.com. 

A més a més, com a novetat, aquest any  hi haurà premi a la participació per a tothom que vulgui unir-se a la gresca del carnestoltes riuprimerenc.

 

Darrera actualització: 15.02.2021 | 08:44