Comunicat conjunt de l’ANC Riuprimer i l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer

Dimecres, 14 de juliol de 2021 a les 19:00

El Conseller Jordi Turull arriba divendres a Santa Eulàlia de Riuprimer

Jordi Turull, Conseller de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat durant l’1 d’Octubre del 2017, després de l’empresonament patit per l’Estat espanyol i ser indultat, ha iniciat el que anomena la Travessa Per la Llibertat, caminant d’una punta a l’altra del Principat. https://travessaxlallibertat.cat/
Aquest proper divendres dia 16, farà l’etapa amb aturada a Riuprimer. A les 7h sortirà de la plaça del Bisbe i Abat Oliba de Vic, i a les 8h aproximadament passarà pel costat del Camp de Futbol Municipal El Rieral. Allà, seguint totes les mesures de seguretat vigents per la pandèmia, d’higiene, distància i mascareta, qui vulgui el podrà rebre amb l’ANC Riuprimer i l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer, i fins i tot qui ho desitgi podrà fer tota l’etapa amb ell des de Vic a l’Estany, o una part. 

Turull ha confirmat que es podrà aturar uns minuts al nostre poble, i ens agradarà rebre’l amb tota la calidesa que es mereix, i donar-li la rellevància que té el seu gest, així, aprofitarem perquè signi al Llibre d’Honor. Fem-li costat en aquesta Travessa per la Llibertat tal i com es mereix! En les seves pròpies paraules: “Gratitud. Em sento en deute permanent per tot el que s’ha fet per nosaltres, els presos polítics i els exiliats. Milers de persones heu esdevingut l’autèntic motor de la nostra força, coratge i esperança a dins a de la presó. Des de les infinites cartes plenes de sentiment i compromís, fins a les concentracions a les places de tantes viles i ciutats.” 
Fem que aquesta gratitud sigui recíproca i rebem-lo i acompanyem-lo en aquesta travessa cap a la tan anhelada llibertat.

Darrera actualització: 14.07.2021 | 19:28