COMUNICAT DE L’EQUIP DE GOVERN DE SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER, ACTES VANDÀLICS I FETS DELICTIUS

Dimecres, 26 de maig de 2021 a les 15:00

Lamentem haver de tornar a enviar un nou comunicat d’aquestes característiques, però darrerament han passat coses molt greus al poble. 

Aquest cap de setmana alguns brètols han entrat al pati de l'escola El Roure Gros i han fet algunes destrosses, principalment al pati del darrere de l'escola, zones enjardinades, i han defecat i orinat dins la caseta de fusta. L’escola ha presentat denúncia als Mossos d’Esquadra. 

Tenim alguns indicis de qui poden ser, però tal i com us hem demanat altres vegades, us continuem demanant la vostra ajuda. Informeu-nos de qualsevol bretolada, acte vandàlic o fet delictiu, de la qual tingueu proves i/o informació rellevant. Sembla que podrien ser els mateixos que poden estar implicats en destrosses greus també aquest mateix cap de setmana a l’Institut de Gurb, i que també han destrossat parets d’obra per entrar il·legalment als antics vestidors de la pista vella de Riuprimer.
 
A part d’aquests fets, fa pocs dies també van intentar robar a una furgoneta que hi havia a l’aparcament de Can Ton, i en ser vistos van marxar corrents, un dels nois portava una dessuadora vermella amb el logo de Nike. 

Reiterem que si teniu alguna informació al respecte ho poseu en coneixement de l’Ajuntament. Si sabem del cert qui en són els responsables, serem contundents amb les mesures a prendre que tinguem al nostre abast.
L'educació és cosa de totes! 
Moltes gràcies.

Darrera actualització: 26.05.2021 | 15:09