COMUNICAT SOBRE L’ESTAT DE L’AIGUA DE LA PISCINA MUNICIPAL 2

Dimecres, 3 de d’agost de 2022 a les 18:00

Benvolguts/des veïns i veïnes. 
Fa una setmana us vam enviar un comunicat sobre l’estat molt millorable de l’aigua de la piscina municipal, demanant-vos disculpes i comprometent-nos a seguir-hi treballant. 

Avui podem afirmar que transcorreguts aquets dies, la situació ha millorat i molt. Això ha sigut gràcies a la col·laboració entre totes les parts implicades, especialment és d’agrair la presència en una reunió clau de la persona encarregada els anys anteriors, que tot i estar de baixa va poder compartir coneixements amb la resta dels agents implicats, i del Sr. José Castillo de la brigada i les regidories d’Esports i Serveis, a més de l’alcaldia, que van reconduir la situació amb l’empresa externa Eix Ambiental Piscines, que també hi ha posat tot el que ha pogut de la seva part per millorar la situació a nivell d’esforç i dedicació. 

Esperem que la situació es mantingui en òptimes condicions i disculpeu pels dies que la qualitat ha estat dolenta, tot i que mai s’han incomplert les normatives sanitàries. 


Recordeu que de cara a setembre-octubre es farà una assemblea pública per explicar el projecte de la nova piscina que tindrem a punt per a la temporada d’estiu 2023. Ja us convocarem oportunament. 


Ben atentament, 
Equip de Govern Municipal.

Darrera actualització: 04.08.2022 | 09:26