Diari d'un confinament col·lectiu

Dilluns, 4 de gener de 2021 a les 13:00

REGIDORIA DE PERSONES GRANS

Benvolgudes i benvolguts,

us presentem Diari d'un confinament col·lectiu que neix de la proposta del Programa de Dinamització de Gent Gran de la Mancomunitat La Plana. És un recull que posa en valor les experiències, emocions i reflexions, així com els missatges d'ànim i reconfort que gent gran dels pobles d'Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau, va voler compartir durant el període de confinament per la Covid-19, durant els mesos de març, abril i maig de 2020.

Al llarg de les setmanes de confinament, les tècniques referents del programa van proposar una pregunta setmanal sobre les vivències durant aquest període: les pors i angoixes viscudes, els moments de solidaritat, les maneres de mantenir-se actius i actives des de casa.

Aquesta proposta ha permès compartir sentiments i vivències, però sobretot, molta esperança i força en moments en que sentir-se acompanyat/da era vital per a la salut física, mental i emocional de les persones. Us animem a llegir-lo perquè és realment bonic.

Si ho desitgeu, podeu rebre el dossier imprès, només cal que truqueu al 646 63 57 73 i us el farem arribar a casa. Si creieu que alguna persona gran del vostre entorn li pot interessar però no té els medis per sol·licitar-lo, us demanem que els ajudeu i ens feu arribar la seva sol·licitud. Entre totes, tot!!!

Darrera actualització: 07.01.2021 | 11:39