Festa al campió mundial Lluc Crusellas a Santa Eulàlia de Riuprimer

Dimecres, 9 de novembre de 2022 a les 18:30

El passat 4 de novembre, a Santa Eulàlia de Riuprimer, es va organitzar una festa al campió mundial Lluc Crusellas per celebrar el seu més que merescut títol com a millor mestre xocolater del món.

A les 19.30 se li va fer la rebuda a l’entrada del poble i tot seguit es va iniciar una rua pel carrer Major fins a la Plaça de la Vila – 1 d’Octubre. 

Després de la càlida benvinguda van començar els parlaments. Primer va parlar Jordi Crusellas, regidor de Festes i Joventut de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer; seguidament va parlar Titi Roca, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vic; a continuació les paraules van ser del grup d’amistats; acte seguit, el seu germà Pol Crusellas i finalment va ser el torn d’en Josep Novellas, gerent de PaVic.  
En acabat, va ser el moment d’en Lluc Crusellas, el qual va mostrar agraïment per la gran rebuda. També va donar les gràcies a totes les persones que havien estat al seu costat  i va explicar com havia estat tot el seu procés de treball fins aconseguir el preuat títol de millor mestre xocolater del món. 

Acabats els parlaments es va oferir un piscolabis obert a tothom, un piscolabis que no hagués estat possible sense la col·laboració de l’Edu de Mas Monells i en Toni de Can Ton.

L’àpat va estar acompanyat per un petit concert a càrrec de Jordina Roca i Albert Rodas. Finalment, la cloenda de la nit va anar a càrrec del jove Osonenc DJ Capde.

Tot això no hauria estat possible sense el grup motor de persones voluntàries, el qual estava format per familiars, amics i amigues, companyes de feina i membres de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer.

Darrera actualització: 09.11.2022 | 19:07