Festa de la Gent Gran 2022

Dimarts, 8 de novembre de 2022 a les 18:15

El proper diumenge 13 de novembre de 2022, després de 2 anys sense poder-se celebrar, a Santa Eulàlia de Riuprimer recuperem La Festa de la Gent Gran.

Els actes s’iniciaran a partir de les 12 del migdia amb l’Ofici solemne i la missa cantada per La Coral de Riuprimer, a l’Església del poble.

Acte seguit es realitzarà l’acte d’homenatge a les persones que ens van deixar durant la pandèmia de la Covid-19. Aquest acte està previst que comenci a les 12:45h a la Pl. De la Vila – 1 d’octubre i constarà de diferents parlaments, homenatges i intervencions musicals, dels quals destacar que es comptarà amb la presència del Molt Hble. Sr. Quim Torra i Pla, 131è president de la Generalitat de Catalunya.

A continuació es descobrirà una placa en record de les persones que ens van deixar. Es realitzarà una ofrena floral de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer, el Casal El Puig i les entitats que s’hi vulguin sumar a l’olivera situada al pati del casal.

La jornada continuarà a les 2 del migdia amb el Dinar de la Gent Gran i finalitzarà amb un fi de festa amb el grup Els Tranquils, a la Casa de Cultura.

Darrera actualització: 08.11.2022 | 18:12

Imatges