Festa Major Hivern 2021

Divendres, 3 de desembre de 2021 a les 09:00

Novament per aquestes dates ens plau presentar-vos la programació de la Festa Major d’Hivern per tal de seguir promocionant les activitats populars i culturals a Santa Eulàlia de Riuprimer per a tots els públics.

La Festa Major d’Hivern començarà divendres 10 de desembre amb la popular caminada nocturna, organitzada per un grup de veïns i veïnes del municipi i l’Ajuntament.

Dissabte el grup de joves del Mikofilós, que col·laboren amb el projecte solidari de Jali a Gàmbia, a partir de les 9:30h del matí vendran entrepans de botifarra i xocolata amb coca per esmorzar a la Plaça de la Vila – 1 d’Octubre.

 A les 10:30h, a la Casa de Cultura, es projectarà la pel·lícula per a tots els públics Supa Modo de Likarion Wainaina. Durant la projecció del film hi haurà servei de crispetes i begudes.

Arribada la nit el Consell de Joventut de Riuprimer donarà pas al concert de versions d’en Jordi i en Gil de Sixtus i posteriorment el DJ Capde que tancarà amb discomòbil. Part dels beneficis es destinaran a la Marató.

El dimarts a la tarda el Bibliobús organitzarà l’espectacle infantil Galaxis on la Teia farà ús dels titelles, objectes i màgia per narrar contes de grans autors inspirats en l’univers.

El següent dissabte tindrà lloc el ja tradicional taller de tions, Campanya Cagu’m el Pare Noel, de 10:00 a 13:00h a la Casa de Cultura.

Finalment, el diumenge 19 de desembre es celebrarà la IX Fira de Santulària organitzada per l’AMPA El Roure Xic i l’Ajuntament. Es comptarà amb la participació d’entitats i artistes municipals. El Club de Lectura, aprofitant que aquell mateix dia també es celebrarà la 30a edició de la Marató de TV3, organitzarà una xocolatada popular i diferents sortejos per tal de recaptar fons.

També us adjuntem la revista El Nadal a Osona on podreu veure les activitats de la Festa Major d'Hivern de Santa Eulàlia de Riuprimer, i dies i hores del campament dels patges reials i de la cavalcada de Reis. Malauradament aquest any no podrem gaudir del popular Diorama de Nadal-Pessebre Monumental de la Rectoria. També hi podreu trobar informacions d'actes i esdeveniments de tota la comarca.

Bona Festa Major d’Hivern a tothom!

Darrera actualització: 14.12.2021 | 12:46