INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT DES DE LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT: CANVI DE CUBELLS D’ESCOMBRARIES AMB ELS XIPS NOUS

Dijous, 20 de de gener de 2022 a les 18:30

Com ja sabeu, des del 2007 a Santa Eulàlia de Riuprimer tenim implantat el sistema de recollida de residus porta a porta. Des d’aleshores, l’índex de recollida selectiva ha augmentat notablement i el 2020 es va situar en el 79 %, que és un dels índexs més alts de Catalunya (posició 60a de 947), on la mitjana és del 45,9 %.

AMB L’OBJECTIU DE SEGUIR MILLORANT I INNOVANT, EL PORTA A PORTA ES REALITZARÀ AMB NOUS CUBELLS AMB XIP.


Aquesta és a més l’única manera d’avançar cap al pagament de la taxa en funció dels residus generats, que s’implementarà en el futur als municipis mancomunats.

Per això caldrà canviar el material del qual disposeu, ja que, a partir del mes de febrer, serà imprescindible utilitzar els nous cubells. 
Per tal d’informar-vos amb detall del canvi i lliurar-vos el material necessari, us convoquem a les xerrades informatives a la Casa de Cultura (podeu venir el dia que us vagi més bé, o subjecte a l’aforament limitat a causa de la situació sanitària). 

DIJOUS 27 DE GENER 20h 

DIVENDRES 28 DE GENER 19h 

DISSABTE 29 DE GENER 10h 

Atenció: Cal portar la butlleta que heu rebut a les vostres bústies omplerta per recollir els cubells nous. 
Els cubells vells, els podeu retornar o si voleu us els podeu quedar, però no serviran per treure la brossa, i si es treu amb els cubells vells no es recollirà per part dels operaris i s’avisarà que cal treure-la amb els nous xipats. 

DESPRÉS DE LA REUNIÓ, DURANT EL REPARTIMENT, QUI NECESSITI NOUS CONTENIDORS PER A LA PODA HO HAURIA DE COMUNICAR. AQUESTS CONTENIDORS TENEN UN COST DE 42,01€ ELS DE 120 LITRES I DE 52,01€ ELS DE 240 LITRES. QUI JA DISPOSI D'UN CONTENIDOR PER A LA PODA QUE ENS HO COMUNIQUI I ENS HI POSAREM EN CONTACTE PER COL·LOCAR EL XIP (mediambient@mancoplana.cat)

Tenim el convenciment que amb aquest canvi aconseguirem millorar encara més els bons resultats de recollida selectiva i també millorarem el nostre entorn. 

Gràcies per la vostra implicació!

Darrera actualització: 20.01.2022 | 18:52