Informació oficial sobre la vacunació per a les persones d’entre 65 i 60 anys

Dijous, 25 de març de 2021 a les 00:00

Avancem la campanya de vacunació amb les persones d’entre 65 i 60 anys amb la vacuna d’Oxford/AstraZeneca, aprovada per l’Agència Europea de Medicaments el dia 29 de gener de 2021. 
Com es farà la convocatòria de vacunació per a aquest col·lectiu?
Si ets una persona de risc i tens entre 65 i 60 anys, al llarg de les setmanes vinents podràs rebre un missatge de text (SMS) que et redirigirà a una aplicació perquè puguis reservar hora, dia i lloc per vacunar-te (consulta els punts de vacunació disponibles). S’han habilitat diferents punts de vacunació per tota Catalunya. Funcionen en franges de matí (de 9 a 12 h) i tarda (de 15 a 19 h):  A Osona: Recinte Firal. Pavelló B2. El Sucre de Vic. Carrer de la Llotja, s/n. 08500 Vic     
 

També mitjançant el web vacunacovid.catsalut.gencat.cat, on podràs demanar cita per vacunar-te.
Si els horaris, els dies o els punts de vacunació estan complets, et recomanem que tornis a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats. 
 
Recorda: És important que les teves dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català. Visita el web de La Meva Salut https://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/welcome per a actualitzar-les.  

Tota la informació a: 
https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/convocatoria/ciutadania/persones-risc-60-65/

Darrera actualització: 25.03.2021 | 19:24