LA RUNPRIMER360º INAUGURA LA 3a COPA OSONING TRAIL RUN 2024

Dijous, 1 de febrer de 2024 a les 00:00

Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona) serà el pròxim diumenge 11 de febrer, protagonista de la 3a Runprimer360, Trail de Senglars.

Una tercera edició que coincideix també amb l’Inici de la 3a Cop Osoning Trail Run, Campionat de curses de Muntanya de la comarca d’osona, la primera de les 13 proves que la conformen.

Així doncs la Runprimer360 es presenta per tercera vegada amb amb uns circuits Corriolers, trialers i Senglaners, pels volts de Santa Eulàlia de Riuprimer i arribant els 2 cims emblemàtics com són La Creu de  La Miranda (833 m.a), amb vistes espectaculars dels Pirineus, Cabrerès i Montseny i la coneguda Ermita de Sant Sebastià (770 m.a), on  el 17 de maig de 1705 hi va tenir lloc el Pacte dels Vigatans amb el que es va decidir que Catalunya entrava a la Guerra contra Felip V amb el bàndol austriacista. I unes vistes panoràmiques espectaculars de la Plana de Vic, Cabrerès i el massís del Montseny.

Els recorreguts:

2 circuits, la Trai12k de 11,72kmi +580,  la XTrail21k de 22,30km i +880, i aquest any amb la novetat de la Caminada 9k “Bocí de Garrí” de 9,49km +370.

Tots rebran el detall de la bossa corredor i la samarreta tècnica de Tuga.

Inscripcions obertes a la web www.runprimer360.cat i informació diària a l’Instagram @runprimer360.

Trail12k: Sortida a les 10:30h

Cursa exigent, molt tècnica i explosiva, amb un trencacames constant que no et deixa un moment de repòs. Aquest any toca enfilar cap a la Creu de la Miranda i a la inversa del primer any. Un puja i baixa de Corriols revirats i tècnics amb només 350m d’asfalt al principi i final de cursa i la resta dels 11kms corriols senglaners espectaculars i la sorpresa d’aquest any que el “Tobogan de senglars” tocarà pujar-lo.

gràfiques CURTA24

XTrail21k: Sortida a les 10:00h

La cursa més exigent, ja que un cop superada la primera part, que coincideix amb la 12k, toca una segona part on farà falta tot el fons d’armari d’entrenament i experiència per arribar amb bona cara a la meta. Aquest any s’ha volgut donar-li una segona part més corredora fins assolir el cim de l’Ermita de Sant Sebastià i un cop allà premiar a tots i totes amb un descens ja fins a l’arribada,  però sense abans gaudir d’un petit regal a 1km de meta, “La canal de Calaveres” l’última trialera senglanera.

gràfiques LLARGA24

Caminada “Bocí de Garrí: Sortida a les 10:00h

Un petit tast de la cursa 12k, resseguint el 80% del seu recorregut, per tots aquells que sense ànim competitiu, vulguin i puguin gaudir d’uns corriols tècnics, trialers, senglaners i de l’esperit propi de la cursa. Ells tindran més temps per xalar de les vistes del cim de la Miranda i fotografiar-ne el seu entorn.

gràfiques CAMINADA24

Sortida i arribada a la plaça de l’Església de Santa Eulàlia de Riuprimer, centre neuràlgic de la cursa. On a  tots els participants els espera a l’arribada, un bon entrapà de Botifarra de Riuprimer “marca col·lectiva” el seu corresponent avituallament i l’entrega de premis. També hi haurà servei de bar per a tothom.

Darrera actualització: 01.02.2024 | 16:52