La trentena edició de la Pedala-Pedala de Santa Eulàlia de Riuprimer torna amb molta força amb més de 430 participants

Dijous, 7 de d’octubre de 2021 a les 17:00

El passat diumenge 3 d’octubre, després d’un any de no poder-se celebrar a causa de la pandèmia, per fi es va poder fer la 30a edició de la Pedala-Pedala BTT, organitzada pel Club Ciclista Pedala-Pedala i l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer. Segons Josep M. Barceló (Botey), un dels organitzadors “la participació ha estat boníssima, com feia anys que no n’hi havia. A més de comptar amb els 432 ciclistes, la gent voluntària ha respost d’una manera espectacular, amb 52 persones de suport i a més 50 col·laboradors”. L’Ajuntament de L’Estany, (municipi veí on es va fer l’avituallament principal a base de botifarra de Riuprimer), el Moto Club Riuprimer Gas i Rocs o Jufré Cycling i Osoning (Consell Comarcal), també van ser pilars fonamentals de tota aquesta col·laboració en una edició especial tant per l’efemèride com pel protocol covid que cal aplicar a l’esport.

Un dels secrets d’aquesta alta participació és l’ambient familiar i la llarga trajectòria d’una de les sortides amb BTT més veteranes de la comarca, i el fet que hi hagi molta varietat de modalitats, ja que hi ha recorreguts de 45 i 30km a més d’un recorregut pensat pels més menuts en família, la “Baby” de 10km.

Abans de d’engegar el coet de sortida, amenitzada per “l’speaker” Dionís Crusellas un dels veterans de l’organització i fundador de la cursa fa 30 anys, l’alcalde de Santa Eulàlia de Riuprimer, Txevi Rovira, va adreçar unes paraules als organitzadors, persones voluntàries i participants felicitant-los per aquesta fita d’arribar amb èxit a 30 meritòries edicions i així consolidar el poble com a referent de diversos esports, acabant amb un ja típic “salut i pedals”.

Aquí podeu veure el vídeo resum al Canal de YouTube:

https://youtu.be/01uNY4Z61hs

A les xarxes socials podeu veure fotografies i més vídeos:

https://www.facebook.com/PEDALA-PEDALA-104074732956528

https://www.instagram.com/pedalariuprimer/

https://twitter.com/pedalariu

Darrera actualització: 07.10.2021 | 16:34