L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer s’afegeix a la campanya per fer sobirania fiscal i pagar els impostos a Catalunya

Dimarts, 4 de gener de 2022 a les 00:00

Des de fa anys que és legal pagar els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) en comptes de fer-ho a la hisenda espanyola. Fa uns mesos que l’Assemblea Nacional Catalana ha revifat aquesta campanya de sobirania fiscal, indispensable per tal que les institucions catalanes tinguin el control del màxim d’impostos recaptats possibles. Quan ens ha sigut possible a nivell administratiu, des de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer no hem dubtat a afegir-nos a la cinquantena d’ajuntaments que ja ho fan i que van augmentant. I aquest mes de gener comencem a tributar a Catalunya.

Animem també doncs a persones físiques, empreses, entitats, autònoms, administracions públiques (com la Mancomunitat la Plana, el Consell Comarcal o altres ajuntaments), sindicats, patronals i partits polítics a fer aquest pas. Des dels pobles petits també construïm estructures d’Estat i fem República, individualment cadascú de nosaltres també ho pot fer! Considerem que des dels ajuntaments, l’administració més propera a la ciutadania cal fer aquests passos i convidar a tothom a seguir-nos, i sobretot empènyer a la Generalitat de Catalunya a enfortir l’Agència Tributària de Catalunya per tal d’estar més preparats i afrontar amb garanties la culminació del procés d’independència quan arribi el moment.

És important pagar a Catalunya per situar el Govern en una posició de força de cara a la ruptura amb l’Estat espanyol. I els ajuntaments són una peça clau per assolir aquest objectiu.

En aquest sentit, l’Ajuntament, tal i com fa l’Assemblea anima a liquidar els impostos a l’ATC per tal de continuar enfortint aquesta institució, que ha de ser clau per al futur estat independent. Enguany la hisenda catalana ha rebut més de 1.400 presentacions, una xifra que representa el triple respecte del 2020.

 

logo ajuntament riuprimer bo retallat quadrat.jpg

Darrera actualització: 04.01.2022 | 14:44