Més formacions gratuïtes per a empreses i emprenedories d’Osona

Dijous, 16 de març de 2023 a les 19:00

La Mancomunitat La Plana i agents de promoció econòmica de la comarca programen conjuntament formacions per afavorir la retenció del talent i garantir oportunitats.

Aquest mes de març ha començat la desena edició del programa de formació per a millorar les habilitats empresarials d'emprenedories i empreses d’Osona. Una iniciativa que es treballa de forma conjunta entre els diferents agents de promoció econòmica de la comarca i la Mancomunitat.

Al llarg d’aquest primer semestre es portaran a terme un seguit de formacions bàsiques per a persones que vulguin engegar el seu negoci. També s’han programat sessions específiques centrades en millorar les habilitats i competències empresarials en altres àmbits clau de l’empresa que es detallen en aquest apartat: https://www.creaccio.cat/formacio/

El president de la Mancomunitat La Plana, Pere Medina Serrahima, subratlla que la suma d’esforços és cabdal per cuidar les persones i el progrés i, alhora, retenir el talent i garantir noves oportunitats.

Programació conjunta i gratuïta Totes les formacions són gratuïtes i per accedir-hi només cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç https://www.creaccio.cat/formacio/ o trucar al servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana al 648 447 270.

La programació conjunta i gratuïta, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i que està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social, és una iniciativa impulsada per les entitats de promoció econòmica de la comarca: Creacció, agència d’emprenedoria, innovació i coneixement; Consorci del Lluçanès; Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura; Ajuntament de Centelles; Ajuntament de les Masies de Voltregà; Ajuntament de Manlleu; Ajuntament de Roda de Ter; Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà; Ajuntament de Sant Pere de Torelló; Ajuntament de Vic; i la Mancomunitat La Plana.

Darrera actualització: 16.03.2023 | 19:09