Nou cicle de formacions gratuïtes en màrqueting digital, tràmits electrònics i intel·ligència artificial per a empreses i emprenedories

Dijous, 14 de març de 2024 a les 00:00

La Mancomunitat i entitats de promoció econòmica d’Osona organitzen un nou cicle amb formacions gratuïtes durant el primer semestre per a millorar les habilitats empresarials d’emprenedories i empreses d’Osona.

Al llarg del primer semestre es duran a terme un seguit de formacions bàsiques gratuïtes per qui vulgui engegar el seu propi negoci, millorar les tècniques de venda, conèixer novetats de la factura electrònica, saber com complir llei protecció de dades a l’empresa, o aprofundir en l’aplicació de la intel·ligència artificial als negocis.

Totes les formacions estan totalment subvencionades i cal inscripció prèvia en aquest enllaç. També us podeu inscriure trucant al Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana al 648 447 270.

Aquesta programació conjunta per a emprenedories i empreses d’Osona és fruit de la cooperació entre la Mancomunitat La Plana –Ajuntaments d’Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau, i EMD Sant Miquel de Balenyà-, Creacció, el Consorci del Lluçanès, el Consorci de la Vall del Ges Orís i Bisaura, i els ajuntaments de Les Masies de Voltregà, Manlleu, Roda de Ter, Sant Hipòlit de Voltregà, Vic i el suport de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 14.03.2024 | 17:05