Oberta la convocatòria de Subvencions per al pagament del lloguer 2022

Dijous, 30 de juny de 2022 a les 10:30

A partir d’avui i fins el 15 de juliol es poden sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer

Com a principal novetat, aquesta convocatòria està destinada a persones majors de 36 anys; la convocatòria per a persones de 18 a 35 anys es preveu pel setembre.

Des del Servei d’Habitatge de la Mancomunitat La Plana, es gestionaran les sol·licituds de les prestacions per al pagament del lloguer adreçades a persones en risc d’exclusió social, independentment de si n’eren beneficiàries o no la convocatòria del 2021.

Els usuaris interessats en fer la sol·licitud de la subvenció poden dirigir-se al Servei d’Habitatge de la Mancomunitat (93 812 54 45) per tal de rebre acompanyament en la tramitació i resoldre dubtes.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya vol mantenir aquesta línia de subvencions anuals per a persones titulars d’un contracte de lloguer, lloguer d’habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya.

La quantitat de la subvenció serà variable entre un 20% i un 40% de l’import de lloguer en funció de l’esforç econòmic que representi per a cada unitat de convivència. Més informació i tramitació telemàtica: https://habitatge.gencat.cat/ajutlloguer

Darrera actualització: 30.06.2022 | 10:33