Obertura de la Piscina Municipal de Santa Eulàlia de Riuprimer

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 13:45

El pròxim 24 de juny la Piscina Municipal de Santa Eulàlia de Riuprimer inaugurarà temporada d’estiu i la finalitzarà el 12 de setembre.

L’horari d’obertura serà de 10:00h. del matí a 20:00h. del vespre, i a diferència del darrer any es podrà accedir lliurement sense haver de dependre de cap franja horària. Tot i això, fem una crida a la responsabilitat individual i a la consciència col·lectiva per tal de seguir respectant les mesures vigents referents a la COVID-19 per garantir la seguretat sanitària de les persones usuàries.

Aquest any com a novetat s’ofereix la possibilitat d’adquirir abonaments familiars més econòmics i respectuosos amb les familiaritats diverses. Tant els abonaments com les entrades es podran seguir obtenint en el recinte de la piscina en el seu horari d’obertura.

L’entrada serà gratuïta pels infants menors de cinc anys, les persones majors de seixanta-cinc anys i aquelles persones amb diversitat funcional que tinguin un informe favorable dels Serveis Socials.

El servei de bibliopiscina estarà disponible tota la temporada d’estiu. Durant l’obertura de la piscina es podrà disposar del material lector que es necessiti, i del bisetmanari El 9 Nou, però abans serà important llegir la normativa d’ús que hi haurà disponible a les instal·lacions per garantir un bon funcionament del servei.

A més a més, els dilluns i els dimecres de 15:30h. a 18:30h. el Punt Jove “El Cucut” es traslladarà a la piscina per tal d’oferir els seus serveis d’atenció, assessorament, orientació i dinamització més enllà del Local del Jovent.

Per a més informació podeu consultar i 'Ordenança Fiscal número 22 "Taxa per la Prestació de Serveis en la Piscina Municipal" i la Normativa de Règim Intern de la Piscina Municipal https://www.santaeulaliariuprimer.cat/serveis-i-tramits/cataleg-de-serveis/piscina-municipal.html

Darrera actualització: 21.06.2021 | 13:43

Enllaços

Imatges