Torna la Festa Major, a Santa Eulàlia de Riuprimer, aquest any més esportiva que mai!

Dijous, 26 d'agost de 2021 a les 17:00

Després d’un any de pausa, la Festa Major de Santa Eulàlia de Riuprimer torna amb més força. Des del dia 27 d’agost, al 6 de setembre el poble es vestirà de festa i podrem gaudir d’un seguit d’activitats pensades per a tots els públics i per totes les edats. La temàtica del Riuprimember d’enguany, que també ens acompanyarà al llarg de tota la Festa Major són els Jocs Olímpics!

Una Festa Major, com cada any, organitzada des l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer, però amb la col·laboració de diferents entitats del poble que ajuden a crear uns dies de cohesió, celebració, convivència i companyonia.

El pregó, el dijous 2 de setembre, serà un reconeixement a totes les persones que, desinteressadament, varen estar al peu del canó en tot moment netejant carrers, fent mascaretes, ajudant a la gent gran, organitzant activitats o dinamitzant Ràdio Riuprimer durant els mesos de confinament. A més, l’acte del pregó també servirà per reobrir el Casal El Puig amb l’exposició: Petjades, un passeig pel passat per reobrir el futur.

Però la Festa Major ja comença aquest cap de setmana, amb el ja famós joc de nit el divendres al vespre. També repetim la Festa Aquàtica, la tradicional Quina i la 26a Caminada Popular, que servirà també per homenatjar el difunt exalcalde Josep Musull, impulsor d’un sender local. Per acabar el primer cap de setmana, també podrem gaudir d’un espectacle de Circ a càrrec de la companyia la Trena.

La resta d’actes seguiran l’estructura dels últims anys però amb alguns canvis. El divendres repetirem amb la gimcana marrana organitzada pels joves del poble i les havaneres a càrrec de Les Anxovetes abans del sopar popular. Finalment, al Riuprimember ens acompanyaran Burro el Último i les companyes del Lluçanès, Blu versions.

El dissabte recuperem l’Enfanga’t, amb un nou taller de pintura corporal. I a la tarda, el carnaval d’estiu serà substituït per la tarda d’Olimpíades de Riuprimer amb un seguit de jocs al llarg del carrer Major. Com cada any, no poden fallar els Diables Sexes Foc, abans dels concerts de Ginestà i Sicuta.

El diumenge tindrem Cercavila gegantera, el joc del conill porquí i finalment a la tarda l’Orquestra Girasol. El dilluns xocolatada, animació infantil i seguidament la típica arrosada i sardanes.
 

TOTA LA PROGRAMACIÓ QUEDA SUPEDITADA A LES RESTRICCIONS COVID VIGENTS DURANT LES DATES DE CELEBRACIÓ. PER TANT, HI POT HAVER MODIFICACIONS D’ÚLTIMA HORA.

EN CAS DE MODIFICACIÓ D’HORARIS O ESPAIS, US N’INFORMAREM A TRAVÉS DELS CANALS DE WHATSAPP I DE LES XARXES MUNICIPALS.

Viu les Olimpíades, viu la Festa Major!

APUNTS INFORMATIUS:

Els tiquets del sopar popular Santateca (Menú adults: Amanida catalana, fideuà de peix i gelat. Menú infantil: Macarrons, pollastre arrebossat i gelat) i de l’arrossada es podran adquirir fins al dia 1 de setembre als següents establiments: Queviures S. Corretja, Can Vilaró, Forn de Pa Novellas i Can Ton.

En cas de pluja els actes es faran a la Pista Nova o a la Casa de Cultura. Durant la celebració del correfoc no hi ha d’haver vehicles als següents carrers: del Sol, del Puig, de Baix, Barcelona, Balmes, Avinguda Benestar i adjacents, Plaça de la Vila - 1 d’Octubre i voltants del Carrer del Mig i Carrer Major.

Respecte als autobusos pel dia 11 de setembre, contacteu amb la Maria (676.92.52.27) o en Miquel (618.18.97.84) o envieu un e-correu a riuprimer@assemblea.cat. Les samarretes i els tiquets d’autobús es podran recollir i pagar a la parada de l’ANC el diumenge 29 d’Agost de 8:00 a 12:00h a la plaça de les pedretes.

Darrera actualització: 26.08.2021 | 17:05