Tornen les tradicionals Caramelles i l’Aplec de Sant Sebastià amb normalitat

Dilluns, 11 d'abril de 2022 a les 00:00

Després de 2 anys marcats per la pandèmia (amb un 2020 des de balcons i teulades i amb un 2021 sense públic a plaça i retransmeses en directe), tornen amb plena normalitat les tradicionals Caramelles de Riuprimer protagonitzades per les 3 colles dels petits els mitjans i els grans.

Així, la 43a cantada de Caramelles de manera ininterrompuda al poble, moment de gran germanor i socialització per Santa Eulàlia de Riuprimer serà el proper cap de setmana de Pasqua, amb cantades a pagès i ballets per part de les 3 colles, i amb la cantada central a la plaça de l’Església el diumenge 17 després de l’ofici solemne, que començarà a 2/4 de 12. Les caramelles compten amb l’organització dels Caramellaires de Riuprimer i la col·laboració de l’Ajuntament.

El següent diumenge, 24 d’abril, torna el tradicional Aplec de Sant Sebastià després de 2 anys sense poder-ho celebrar a conseqüència de la crisi sanitària generada per la COVID-19.

L’Aplec de Sant Sebastià començarà a les 11:30h del matí amb l’ofici solemne, participat i cantat pels caramellaires de Santa Eulàlia de Riuprimer i les persones fidels assistents.

Finalitzada la missa hi haurà les caramelles i ballets populars pels tres grups de caramellaires de Santa Eulàlia de Riuprimer. Posteriorment a la rifa de llonganisses i pernils es realitzarà la típica arrossada preparada per Planes Bones. Els tiquets es podran adquirir fins a les 12:15h del mateix dia de l’Aplec.

A les 16:00h hi ha prevista l’audició de sardanes a càrrec de la cobla Cani-GO de Torelló.

Al llarg de la jornada hi haurà servei de bar en benefici a la comunitat educativa.

Organitza i col·labora els administradors i la Parròquia de Sant Sebastià, l’Ajuntament de Vic i l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer.

Darrera actualització: 11.04.2022 | 13:30