Una matinal propicia els contactes per comprar o vendre una empresa per evitar començar de zero

Dilluns, 6 de novembre de 2023 a les 00:00

La sessió de Reempresa tindrà lloc a la Casa de Convalescència de Vic el dijous 9 de novembre a les 10 del matí

La jornada oferirà activitats per adquirir nocions per comprar o vendre una empresa sense haver de partir de zero. A més, hi haurà un entorn per afavorir trobades ràpides entre empreses cedents i potencials emprenedories del territori.

Per participar-hi cal inscriure’s gratuïtament mitjançant aquest formulari.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç i ampliar la informació en aquest espai web.

Què és Reempresa?

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més persones reemprenedores accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. En la majoria de petites i mitjanes emprese, i en totes les empreses personals, aquest procés significa l’assumpció de les tasques de direcció i gestió per part de la persona reemprenedora.

En estructurar el procés de Reempresa, es mantenen tots els actius de l’empresa i aquesta continua en funcionament, mantenint els llocs de treball, les instal·lacions, els clients i proveïdors, i donant valor a tota la història, especialment a l’esforç desenvolupat en la creació i desenvolupament inicials de l’empresa. A més, amb la cessió d’empreses es reforça el teixit empresarial actual i de futur i es promou un mercat susceptible de provocar creixement econòmic.

Reempresa és una iniciativa promoguda per la patronal catalana Cecot i Autoocupació, amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

 

Darrera actualització: 06.11.2023 | 19:23