X Marxa Cicloturista Jufré Riuprimer

Dilluns, 22 de maig de 2023 a les 16:00

Benvolgudes i benvolguts, us passem aquest comunicat de l'organització de la Marxa Cicloturista Jufré Riuprimer.

Us convidem a la presentació de la 10a edició de la Marxa Cicloturista Jufré Riuprimer, que tindrà lloc a la plaça de la Vila - 1 d'Octubre de Santa Eulàlia de Riuprimer el proper dimarts dia 23 de maig a les 7 de la tarda.

La presentació anirà a càrrec de l’Alcalde de Santa Eulàlia de Riuprimer el Sr. Txevi Rovira, del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vic, Titi Roca, el president del Club Natació Vic-ETB, el Sr. Carles Buxadé, el director tècnic de la prova el Sr. Josep Jufré, el representant d’Osoning el Sr. Joel Collell i el convidat homenatjat en aquesta edició el Sr. Lluc Crusellas, ciclista i guanyador del millor xocolater del món 2022. Al final de l’acte hi haurà un petit detall de xocolata.

També us demanem des de l'organització que si voleu col.laborar a la cursa us apunteu en aquest enllaç i contactarem amb vosaltres 
https://forms.gle/1DqChJvCujPmQe2AA

Moltes gràcies!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Aquesta tarda, la Marxa Jufré Riuprimer, protagonista del programa d'El 9 TV Torn de Tarda. A les 19:00h, connexió en directe abans de la presentació oficial de l'esdeveniment esportiu, que enguany arriba a la desena edició!

També ens podreu veure al programa 180 graus, aquest mateix dimarts 23 de maig, en una segona connexió en directe aquest vespre.

Darrera actualització: 23.05.2023 | 16:19