Protecció de dades de caràcter personal

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER

Us informem que per poder realitzar la tramitació, comunicació, o consulta sol.licitada se sol.licitaran dades de caràcter personal. Aquestes dades seran incorporades en un fitxer automatitzat propietat de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer, complint amb les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es demanen, així com l implementació de les mesures, tant d’ordre tècnic com organitzatiu, que garanteixen la seva seguretat.

Podeu exercir aquest dret , per Internet, a través dels corresponents formularis electrònics que trobareu a l’apartat de tràmits de l’Ajuntament: http://www.santaeulaliariuprimer.cat/serveis-i-tramits/tramits-i-gestions/ on també trobareu el model de sol.licitud que us podreu descarregar, si voleu exercir aquest dret de manera presencial, i presentar-lo a l’Oficina d’Atenció al ciutadà (C/Major, 30 de Santa Eulàlia de Riuprimer)

Darrera actualització: 05.10.2021 | 09:09
Darrera actualització: 05.10.2021 | 09:09