Entitats i associacions

 • AFA Roure Gros AFA El Roure Gros

  Associació sense ànim de lucre constituïda legalment per pares i mares d’alumnes. El seu funcionament es basa en el diàleg i la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa. Es gestionen activitats extraescolars, s’organitzen i es col·labora en la preparació de festes al llarg del curs escolar i es gestiona el menjador el servei de menjador.

 • AFA El Roure Xic

  L’associació de famílies d’alumnes del Roure Xic està constituïda legalment per aquestes. Es realitza un treball democràtic i col·laboratiu amb els diferents sectors de la comunitat educativa. A part d’organitzar festes al llarg del curs escolar, també es vetlla per la gestió del propi centre educatiu amb el suport de l’Ajuntament.

 • ANC ANC Riuprimer

  L’Assemblea Nacional Catalana és una organització representada al municipi que es defineix com a popular, unitària, plural i democràtica que té per objectiu aconseguir la independència de Catalunya mitjançant la constitució d’un estat de dret, democràtic i social.

 • Administradors Parròquia

  Els administradors de la parròquia de Santa Eulàlia de Riuprimer representen la comunitat religiosa i vetllen pel bon funcionament de diferents temes eclesiàstics.

 • Administradors Sant Sebastià

  Els administradors de Sant Sebastià són un grup de persones que vetllen pel bon ús i manteniment de l’ermita. Organitzen l’Aplec de Sant Sebastià i coordinen el lloguer dels espais amb contacte amb el rector de la parròquia de Santa Eulàlia de Riuprimer.

 • Mikofilós Associació Esplai Mikofilós

  L’Associació Esplai Mikofilós és un entitat municipal amb anys d’experiència entorn el món del lleure educatiu i l’organització de casals. Realitzen activitats per a infants i joves d'entre 3 i 16 anys amb l'objectiu d'educar per la convivència, el respecte i tolerància amb una metodologia activa i participativa basada en el joc i l'animació sociocultural.

 • Cantaires Riuprimer Associació de Cantaires de Riuprimer

  Els fins de l’associació de cantaires són tenir una coral que participi activament en les diverses festes que s’organitzen al poble, mantenir relacions i intercanvis amb altres corals del principat i fomentar la companyonia entre tots els cantaires. Es realitzen assajos quinzenals cada primer  i tercer divendres de cada mes, cantades a l’església en festes assenyalades i concerts, entre d’altres.

 • Caramellaires Riuprimer Associació de Caramellaires de Riuprimer

  Les caramelles de Santa Eulàlia de Riuprimer, amb més de 40 anys de tradició, estan formades per tres colles (petita, mitjana i gran) que surten a cantar per les cases i masies. Interpreten cançons, balls populars i corrandes per a la celebració de la Pasqua.

 • Barri del Pont Associació de Veïns i Veïnes del Barri del Pont

  L’associació de veïns i veïnes del barri del pont organitza a meitats d’estiu una de les festes més populars, i amb més anys d’història, de Santa Eulàlia de Riuprimer.

 • Casal El Puig Casal El Puig

  La junta del Casal El Puig està formada per un grup de persones acabades de jubilar que volen portar a terme nous i antics projectes amb molta il·lusió. Han començat una programació de tallers i activitats trimestrals i el Casal El Puig està obert les tardes de dilluns a divendres de 5 a 8 com a espai de trobada per jugar a parxís, a cartes, a dòmino, a escacs i a també per llegir.

 • Pedala-Pedala Club Ciclista Pedala-Pedala de Santa Eulàlia de Riuprimer

  Pedala-Pedala és una associació de ciclistes de Santa Eulàlia de Riuprimer amb més de trenta anys d’experiència en l’organització de pedalades populars. Any darrera any realitzen, entorn les dates de la Festa Major d’estiu, planifiquen la popular pedalada.  

 • Patí Riuprimer Club Patí Riuprimer

  Club esportiu que entrena setmanalment infants i joves en valors i disciplina del patinatge artístic (en algunes temporades també del hockey patins), un esport de companyerisme i de creixement tant individual com grupal. Està gestionada per una junta i subvencionada per les quotes dels socis del club (famílies).

 • Club de Lectura de Santa Eulàlia de Riuprimer

  Agrupació de persones que llegeixen al mateix temps un mateix llibre i es reuneixen mensualment per comentar, opinar i debatre sobre aquest llibre. Puntualment també realitzen activitats culturals en relació amb la lectura.

 • Comissió Festes Comissió de Festes

  La comissió de festes de Santa Eulàlia de Riuprimer neix arrel d’una iniciativa popular i amb el suport de l’Ajuntament per tirar endavant amb tota la proposta de festes arreu de l’any. Està formada per un grup de persones voluntàries del municipi que treballen democràticament i es subdivideixes en petites comissions de treball.

 • Reis Comissió de Reis

  La comissió de reis de Santa Eulàlia de Riuprimer està formada per un grup de persones voluntàries que vetllen pels diferents acres i aspectes relacionats amb la cavalcada de reis anual. Aquesta comissió està formada per tres subcomissions (comitiva, carrosses i pessebre) coordinades entre si per tal d’organitzar una cavalcada amb enginy i minuciositat.

 • CJR Consell de la Joventut Riuprimer

  El Consell de Joventut de Riuprimer és una associació constituïda legalment per joves d’entre 14 i 30 anys que tenen com objectiu organitzar, coordinar i dinamitzar activitats d’interès juvenil a nivell municipal. Les principals actuacions són el CLEC Festival i actes de Festa Major.

 • Marxa Jufré Marxa Cicloturista Jufré Riuprimer

  El Club Natació Vic-ETB, l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer, la direcció tècnica de Jufré Cycling i el suport de la Diputació de Barcelona organitzen la Marxa Jufré Cycling, la qual forma part del calendari cicloturista de la Federació Catalana de Ciclisme tant en el Circuit Català de Gran Fons com en la Challenge Catalana de mig fons.

 • RGR Moto Club Riuprimer Gas i Rocs

  L’entitat Moto Club Riuprimer Gas i Rocs és una agrupació de gent entusiasta i amant del món del motociclisme. Les 2h de Resistència d’Enduro és una de les seves activitats més reconegudes, amb més de 20 anys d’experiència, que s’organitza anualment per la Festa Major.

 • Pessebre Parroquial Riuprimer

  El pessebre parroquial s’organitza, es pensa i es dissenya per un grup de persones voluntàries del municipi. Aquesta mostra iconogràfica, tradicional i típica entorn les dates de Nadal es exposada amb la intencionalitat de situar al públic simbòlicament al naixement de Jesús de Natzaret.

Darrera actualització: 15.06.2016 | 17:01
Darrera actualització: 15.06.2016 | 17:01